0886 780 900
info@cognitivetrainings.com

Планиране на житейска реалност

Тук научавате дали наистина сте прочистили „заклещеното“ внимание. Разбирате кои минали преживявания, симулации, навици, желания, които Ви принадлежат са все още част от Вашата Личност. Избирате и подреждате значимите такива за избран период от време. Усещането, което ще получите е за целеустременост, фокус, желание за действие, дори нужда от движение.

Този процес е сложен, защото тук човек среща себе си по-рационално от прочистването на лична история или тълкуването на сънища.

За мен като професионалист, обаче, той е най-важният, защото ми показва, какво е необходимо да бъде индивидуално усвоено като знания и умения и в какви области от живота. Целта е ясна:  блясък в очите възможно най-дълго.

Резултатът е изработване на Индивидуален план от дейности, отнесени единствено и само до съответната личност, така че да са част от нея.

Продължителност: Колкото се получи. По-често между 60 и 120 мин. Няма нужда от повече от една среща, защото по-важен е процесът, който ще следва и Вашата лична ангажираност.

Не вярвам, че има универсални техники приложими за всички.

Вярвам, че любовта към събеседника и смирението към резултата насочват обединението около целта – един по-осъзнат живот!

Инструктор

Лора Арнаудова

Виж профил

Форма за записване

Изберете среща (*)

Вашето име (*)

Вашият Email (*)

Вашият телефон (*)

Как се запознахте с Cognitive Trainings?
 Книги Печатни издания Интернет Телевизия Приятели